top of page

OBYTNÁ AUTA z Kroměříže

Logo_ Eastwander
Facebook

Obytnou vestavbou na cesty i do terénu

Letní dny se již kvapem blíží a nám bylo potěšením předat zákazníkovi tuto obytnou vestavbu přizpůsobenou na nezávislé zahraniční expedice. S pohonem kol 4x4 je cestování o to zábavnější.


Vydejte se za dobrodružstvím přes odlehlá místa a spolehněte se na vybavení, které máte sebou.

Popis obytné vestavby:

Nezávislá energie je dosažena vysoce výkonnou lithiovou baterií LifePo4, která je ideální pro provoz s velkou zátěží na dlouhou dobu, má krátkou dobou nabíjení, s vysokou účinnosti cyklu a prakticky odolnou proti nárazům. To vše je doplněno solárními panely na střeše vozidla.

Cestování mimo civilizaci se zásobou vody je velmi zásadní. V garáži vozidla je instalovaná nádrž na čistou vodu o obsahu 130 l. Odpadní nádrže .

Pro přípravu potravin vozidlo disponuje kompletním kuchyňským blokem vč. plynové trouby s varnou deskou, dřezem a spoustou úložných prostorů. K uchování potravin slouží vestavná kompresorová lednice značky DOMETIC.

Komfortní posezení pro společné chvíle nabízí otočná sedadla.

V soukromí vaší dodávky vykonáte hygienické potřeby v kompozitní skořepinové koupelně se sprchou, umyvadlem a spalovacím záchodem.

Spalovací toaleta Cinderelle - již žádné trápení s vyléváním chemického WC

Pohodlné spaní nad garáží díky roštu s talířovými pružinami zn. Froli. Po instalaci rozšíření boční karoserie se spací plocha rozšíří cca o 8 cm.

Kompletní fotogalerie obytné vestavby


424 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page