top of page

OBYTNÁ AUTA z Kroměříže

Logo_ Eastwander
Facebook

Toaleta bez chemie

Už žádné vylévání odpadní nádrže plné splašků z vašeho chemického WC. Vyhněte se nepříjemným zápachům a nepohodlné manipulaci s odpadní nádrží. Splachování toalety jen pomocí tlačítka bez použití vody a použití chemikálií nabízí spalovací toaleta od norské společnosti Cinderella Eco Group. Název firmy prozrazuje ekologický cíl při používání záchodů bez použití chemických přípravků.

Cinderella Eco Group - logo
 

V roce 2013 uvedla tato společnost na trh spalovací záchod pro karavany a obytné vozy Cinderella Travel. Tato spalovací toaleta spaluje biologický odpad při vysokých teplotách, přičemž za jeden týden používání zbude jen nepatrné množství popela, které odpovídá zhruba jednomu šálku čaje pro čtyři osoby. Cinderella Travel neznečišťuje životní prostředí. Zbytky popela jsou zcela sterilní a obsahují živiny jako draslík a fosfor, ideální pro hnojení vaší zahrady.


Když příroda volá

Zvedněte víko a sedátko. Vložte originální toaletní tašku do mísy a položte sedátko zpět. Použijte toaletu jako obvykle a po dokončení zavřete víko. Stiskněte „splachovací tlačítko“ a sáček se uvolní do spalovací komory. Toaleta je nyní opět připravena k použití.


Cindrella Travel vás zbaví veškerého odpadu z toalety bez chemií, vody a těžké manipulace. Podle potřeby vysypete popel z nádoby umístěné ve spodní části záchodu.







288 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page